Fortfarande sjukstuga

Här hemma går tvättmaskinen varmt pga en massa löst bajsande av Eira just nu. När jag klev upp i morse hade hon redan hunnit bajsa igenom blöjan rakt ut på soffan, så jag visste ju hur resten av dagen skulle vara.

Nu hoppas jag bara att hon blir frisk snart och att jag slipper smittas.

VAB


Natten till idag så vaknade Eira mitt i natten och kaskadspydde över hela min säng, golv m.m Så idag är vi hemma och myser i soffan framför filmer och jag försöker sanera och tvätta så mycket som möjligt.
Typiskt bara att det ska va så himla fint väder så fort man inte kan gå ut.

Men vi får som sagt roa oss med filmer, just nu har Dora gått 5-6 ggr på rad. Andra favoriter är Pippi, Nicke Nyfiken, Pingu m.fl

Min sjuka dator


Ja, min dator har blivit sjuk.  Har fått något jävla virus, trojanska hästar, malware eller vad fan det är. Tack och lov kommer min lillebror till undsättning imorgon så jag förhoppningsvis överlever utan större men efter abstinensen.


Bugaboo Bee?



Jag sitter och funderar på att köpa en Bugaboo Bee till Eira. Har just nu en Cameleon men den ser lite liten ut för Eira nu och hon lär ju växa några centimeter till innan sommaren.


Men får Eira plats i en Bee?


har glömt hennes längd, men hon har strl 98 på kläder iaf och väger kanske 14-15 kilo. Och hon är 2 år och 9 månader drygt.


Någon som har erfarenhet av denna vagn? :)


Och visst är en av dom nya färgerna fin?! :D

Lite av Eiras nya garderob

Hade klädparty i fredags och dessa plagg är Eiras nyaste från Blingo. Har aldrig testat strumpor och stickade leggings från Blingo förut så det blir spännande. Valde ett par knästrumpor som kan va sött mot våren/sommaren till kjol eller klänning.
Ska på ett till Blingoparty på tisdag hos min moster och då kanske jag "råkar" köpa en mössa eller kanske ett till par leggings. :P

Vårstädning

Är riktigt sugen på den rosa tröjan.


Idag har jag spenderat hela dagen med att vårstäda. T.om rensat ur garderoben. Och det händer verkligen inte varje dag :P

Tyvärr så är det mest bara för att jag ska Blingo-party här imorgon. Mamma har börjat sälja så jag tänkte dra ihop lite folk. Hoppas verkligen att det kommer ett gäng :)

Otur?

Imorgon kan man logga in på Skatteverkets hemsida och deklarera. Men redan nu har dom tjuvöppnat så jag fick ju lov att kika vad jag skulle få. Och för första året på länge som jag inte har skulder hos Kronofogden (annars brukar ju pengarna gå dit) så får jag BAKSKATT! Så himla typiskt. Alla andra år har jag gått flera tusen, men nej, inte i år när jag faktiskt skulle ha fått dom i handen. Nu ska jag krypa ner under täcket och se "Pappa på burk" och äta glass för att trösta mig.

Några meningar ur Eiras mun

"Ingen fara"
"Flytta på´re"
"De funka inte"
"Ja fryser"
"Spöööke mamma!"
"Va håller du på mee mamma?"

Det är väl ungefär dom vanligaste meningarna som hon säger några hundra gånger om dagen.

Långhåriga Eira

mms_img13135 (MMS)

Långhåriga Eira


God morgon

Fy fan vad trött jag är. Sitter som en zombie i soffan medans Eira springer runt som en liten galning. Hon kliver upp mellan 8-9 varje morgon (om hon inte ska till dagis) men det är ändå sjukt tidigt för mig. Ska väl egentligen inte klaga då det hade kunnat va värre.

Idag ska vi ut på en promenad i det fina vädret med Marika och Kaj. Sen blir det middag och till sist Solsidan och Big Brother.

Vad ska ni hitta på idag?

Vårkänslor

Kan man få annat än vårkänslor när man ser detta underbara mönster (och plagg) från Plastisock?

Busungarna

Har inte haft tid eller ork att blogga senaste tiden. Först åkte jag till Norrköping och sen åkte Jocke och Nellie med mig upp till Härnösand så vi har haft fullt upp med två busungar som bråkat lite om leksaker och annat kul :P
Tyvärr så vart jag riktigt sjuk, fick nån jäkla infektion i halsen som spred sig till öronen. Har fortfarande svårt att svälja och lock i ena örat trots penicillin.
Idag åkte dom hem så nu har jag och Eira riktigt tråkigt. Hon roar sig just nu med att äta upp bullsmulor från golvet med munnen samtidigt som hon säger "vov vov"..

Dagens sötaste sötnos

Det är med blandad förtjusning jag byter storlek på Eiras garderob. Många favoriter som försvinner men det är rätt roligt att köpa nytt, speciellt nu mot våren och sommaren.

Idag invigde vi hennes nya Plastisocktröja från Småtting. Fyndade den för bara 130 kr och jag är lika nöjd som vanligt med Plastisocks kvalité och underbara färger.
Idag matchade vi tröjan med Lindex plyschbyxor och söta pippiflätor.

Min första tatuering

I början på februari så var jag ner till Norrköping och passade då på att skaffa min första tatuering. Är sjukt nöjd och förhoppningsvis dröjer det inte länge tills jag gör min nästa.

Recension - MyKidoo

I höstas fick vi denna underbara tröja av MyKidoo och jag glömde helt bort att skriva om den. Den är i strl 98/104 men är rätt stor tycker jag, lite lång i ärmarna som ni ser på bilden. Men både jag och Eira älskar den för den är så mjuk och skön. Och ett stort plus för mig är när man knappt ser att den är använd och tvättad efter några månaders användande.

Snart kommer deras nya kollektion upp i webshoppen men under tiden kan ni kolla in deras Facebook-sida där dom ofta har diverse utlottningar och tävlingar :)

3D-bio

För 1 vecka sen så invigde Härnösand sin första 3D-bio och jag har redan varit där 2 ggr och sett film. Igår tog jag med mig Eira och mina bröder Mattias & Anton. Vi såg Sammys Äventyr och ungarna satt still och tysta genom hela filmen. En hit alltså! :)

Han som får mig att le ♥

Skrev lite snabbt om att jag träffat en ny kille innan jag slutade blogga. Här har ni han iaf! Världens bästa jävla pojkvän som heter Joachim. Nu har vi varit tillsammans i 5 månader och tiden går sjukt fort. Vi försöker träffas så mycket som möjligt trots våra 55 mil ifrån varandra men det är sjukt jobbigt när vi inte är med varandra.

Tänkte skriva nått mer fint om honom men det är rätt svårt när han sitter och är skitjobbig på MSN.

Känner lite för att börja blogga igen..

Det var ett tag sen jag var inne och kollade min blogg men gjorde det nyss och såg att ni är ett par stycken som fortfarande prenumenerar på bloggen och andra som kommer in här regelbundet. Kan ju inte va kul att aldrig få läsa nått nytt så jag tänkte nog börja blogga lite igen.

Eira växer som ett tok. Hon är nu 2 år och 8 månader ungefär. Har nyss börjat använda storlek 98 på kläder. Och hon har börjat prata sjukt mycket. En favorit att prata om är elefanten hon träffade på Busfabriken i Norrköping när vi var och hälsade på min pojkvän och hans dotter. Hon tyckte han var lite läskig när han kom fram och tog på henne. Elefanten alltså. :P

Jag har börjat ha Eira varannan vecka nu och det känns lite tråkigt. Men jag är ju inte hennes enda förälder så jag får väl helt enkelt härda ut dom veckor hon är hos sin pappa.




RSS 2.0