Brasan

dsc01029 (MMS)

Brasan


Barnfri natt & morgon

Igår jobbade jag 13 timmar så jag hade inte mycket möjlighet att blogga.. Var helt slut och då var det tur att Eira var hos sin far. Jag har sovit som en stock hela natten och nu på morgonen vart det sovmorgon till 9,30. Kan inte minnas när jag sist sov så länge :)

Nu på morgonen har jag tagit det lugnt, ska snart duscha innan jag ska iväg och hämta sötisen :)

Ikväll blir det majbrasa och Anton ska följa med också :) Dock blir det inte så långvarit då jag ska jobba imorgon igen och sen blir det jobbfest! :) Denna gång ska jag faktiskt dricka, har laddat med en god flaska Malibu.

Så vi får se om jag lever på söndag då tävligen avslutas! :) Glöm inte att tävla bara!

Spike har fått Antons gamla tröja.

dsc00150 (MMS)

Spike har fått Antons gamla tröja.


Dockan får sitta i vagnen :)

dsc01015 (MMS)

Dockan får sitta i vagnen :)


Påväg till stan

dsc01014 (MMS)

Påväg till stan


Pippilotter. :)

dsc01010 (MMS)

Pippilotter. :)


God morgon tisdag!

God morgon!

Har varit vaken sen kl 6 imorse, men inte fått mycket gjort. Anton och Spike (hunden) kom hit tidigt i morse för jag ska passa dom idag.. Mamma är här nu med men hon och Spike ligger och sover i soffan för hon har jobbat inatt.

Snart ska vi gå ut.. Blir nog Erikshjälpen och en runda på stan.. :) Måste ju rasta både barn och hund.

Vad ska ni göra idag?

Ps! Glöm inte bort TÄVLINGEN! :)

Idag har jag och Eira varit på stan hela d...

dsc01000 (MMS)

Idag har jag och Eira varit på stan hela dagen. Vi har köpt en massa nya kläder till henne, i strl 92. Hon har växt så himla mycket senaste tiden. Sen har vi även köpt ett sandlådeset och lite annat smått och gott.. Nu sitter vi och väntar på att Anton ska bli klar på sin danskurs, sen ska vi hem och äta middag och mysa.. Just ja, på stan träffade vi Emma och Nathalii så barnen fick busa lite med varandra. Riktigt trevligt :)


Mitt i påklädningen får Eira för sig att l...

dsc00999 (MMS)

Mitt i påklädningen får Eira för sig att läsa bok och fika :)


Äter frukost framför Dora. Snart bär det a...

dsc00997 (MMS)

Äter frukost framför Dora. Snart bär det av mot stan.


Liten valp

 

Igår tog jag, Eira och syster Marika en tur upp till mamma, när vi kom dit så var denna lilla valp där. Det visade sig att dom hade köpt han. Alla vi vart chockade! :)

Han är underbart söt och snäll.

 

Lilla Spike är 4 månader och är en Amerikansk Bulldog.

 

Hos mamma var jag och hämtade lite grejer hon köpt till mig och Eira när hon var i Stockholm i veckan. 2 st duschbomber från Lush, ett oranget topset i fleece till Bugaboon och ett par snygga skor till Eira.


Tävling - Vinn en personlig bok från Beebook!

Nu var det evigheter sen jag hade en tävling på bloggen och jag har fått en drös med roliga erbjudanden så jag kunde inte hålla mig längre utan startar nu en tävling med Beebook. Jag har tidigare fått möjligheten att bli sponsrad av dom och jag vet att vinnaren då vart riktigt nöjd av sin personliga bok till hennes son :)

Denna gång kan ni vinna en av deras nyheter, där ni gör erat barn till en prins eller prinsessa! Och det finns väl inget som stämmer in bättre än den beskrivningen av våra älskade små troll? :)


"Jag är med och tävlar om en personlig bok från Beebook hos Eira - Min ögonsten. Tävla här du också!"

REGLER

1. Motivera i en kommentar varför just DU ska vinna denna bok! :)
2. Kopiera bild + texten under och publicera på din blogg.

Glöm inte att ange er mailadress när ni skriver er motivering. Annars blir det rätt svårt att få tag i vinnaren både för mig och Beebook.

Tävlingen avslutas den 2 maj kl 18.00

Mamma & Dotter




Första natten

Inatt så ska jag jobba mitt första nattpass sen jag vart sjukskriven innan Eira föddes. Det blir lite spännande då nätterna är heliga för mig och endast borde innehålla sömn då Eira är så himla busig på dagarna :)

Men det känns även bra att börja jobba nätter. Många timmar och mer pengar. Även mindre missad tid på dagarna med Eira, även fast jag såklart ska sova lite när jag slutar på morgonen.

Men nu ska jag och Eira snart börja fixa med lunchen innan vi ska ut och busa lite.

Eira, blivande omslagsmodell?

Tycker inte ni också att Eira borde bli omslagsmodell på Vi Föräldrar? ;) Ni får gärna gå in och rösta här på henne! Tack!

Från vinterkläder till vårkläder

Nu när man ska byta från vinterkläder till vårkläder så har Eira satt sig på tvären ordentligt. Hon har blivit så van hennes overall, vintermössa och vinterskor att hon skriker "NO no no" när jag försöker få på henne något annat.

Jag förstår inte hur hon tänker när hon vägrar men hon är väl redan lite modeintresserad? ;P

Hur har era barn varit när ni bytt?

2års trots?


Dom senaste dagarna har Eiras humör bara blivit värre och värre. Skriker, grinar, kastar sig ner på golvet och slår med händerna i golvet.. Ja, hon tjurar för minsta lilla. Är det 2års trotsen som har börjat visa sig?

Dock så var hon på underbart humör både igår och dom timmar vi varit vakna idag, så det kanske bara var något tillfälligt?
Jag vågar inte hoppas på att hon kommer vara min solstråle igen, för då dör jag om hon börjar trotsa igen ;)

Lördag

http://www.seriesam.com/p2/i_skuggan_av_varmen_09.jpg http://www.utoronto.ca/stmikes/kelly/images/intothewild.jpg

Igår var Eira hos sin far så jag passade på att se på film. Det händer inte så ofta så det var himla mysigt. Jag kröp ner under täcket med datorn i högsta hugg och började med "I skuggan av värmen", jättebra film, men jag hoppas på en fortsättning! Annars måste jag väl läsa böckerna, tyvärr så är ju inte Joel Kinnaman med i böckerna, men det får duga.
Sen började jag se "Into the wild" men hann inte se så mycket innan jag somnade. Så den fortsätter jag se nästa gång Eira är hos sin far.

Idag är det underbart väder här! Solen skiner!
Jag ska snart få hem Eira och sen även Anton så det blir nog en härlig dag ute med plaskande i vattenpölar och annat skoj.

Jag känner mig pigg och driftig idag, har redan hunnit bädda rent i sängen och vädrat mina täcken. Och tagit en underbar dusch. Man får som sagt passa på med lite lyx när man är barnfri :)

Vad ska ni göra idag?

Lite uppdatering..

Vart har all min tid för bloggning tagit vägen? Det känns som att jag bara jobbar, jobbar & jobbar.. Och ta hand om Eira då, såklart.. När hon väl sover så finns det alltid något annat att göra.. T.ex som att själv sova ;)

Nu har hon däckat i soffan för ovanlighetens skull och jag ska snart bära in henne till sängen med mig och sova.. För imorgon är det jobb igen och en heldag för Eira hos mormor där hon ska busa med Anton :)

Svisch

helgen har svichat förbi, jag har knappt reflekterat över att det varit påsk. Jag hade köpt lite pynt men det hann aldrig komma upp här hemma så det är väl bara att packa ner det och vänta till nästa år. Jag har t.om inte ens hunnit att ge Eira & Anton deras påskägg, men dom klagar nog inte över att få lite senare. :)

Idag ska jag bara ta det lugnt, mysa med Eira och kanske rensa igenom garderoben..

En lugn dag helt enkelt!

Påskjobb

Denna påsk kommer inte firas nämvärt då jag jobbar hela påsken och Eira är hos sin far. Och det kommer nog inte bli mycket tid över hit heller men jag får se vad som hinns med, ibland blir man ju förvånad över sig själv :)

Vad ska ni göra i påsk?



RSS 2.0