Tävling - Vinn en personlig bok från Beebook!

Nu var det evigheter sen jag hade en tävling på bloggen och jag har fått en drös med roliga erbjudanden så jag kunde inte hålla mig längre utan startar nu en tävling med Beebook. Jag har tidigare fått möjligheten att bli sponsrad av dom och jag vet att vinnaren då vart riktigt nöjd av sin personliga bok till hennes son :)

Denna gång kan ni vinna en av deras nyheter, där ni gör erat barn till en prins eller prinsessa! Och det finns väl inget som stämmer in bättre än den beskrivningen av våra älskade små troll? :)


"Jag är med och tävlar om en personlig bok från Beebook hos Eira - Min ögonsten. Tävla här du också!"

REGLER

1. Motivera i en kommentar varför just DU ska vinna denna bok! :)
2. Kopiera bild + texten under och publicera på din blogg.

Glöm inte att ange er mailadress när ni skriver er motivering. Annars blir det rätt svårt att få tag i vinnaren både för mig och Beebook.

Tävlingen avslutas den 2 maj kl 18.00

Kommentarer
Namn: En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma

Jag är gärna med och tävlar. Melvin gillar böcker men just när är jag väldigt trött på att läsa Halvan, inget annat går att locka med. Men om vi vinner en Prins Melvin bok så tror jag att jag äntligen kan få läsa något annat.Hoppas på turHar tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/april/personlig-bok.html

2010-04-25, kl 16:41:55
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Namn: Annika

Jag vill vara med o tävla om denna bok. Jag har länge tittat på såna här böcker.

Vill börja läsa tidigt för Rasmus, åtminstone runt 6-8 månader, och då tror jag det är viktigt att det går att relatera till familjen osv. Denna bok skulle verkligen vara som pricket över i:et. Den skulle vara klockren!

Nu när de stora pojkarna har börjat lära sig att läsa, vore det ju extra kul att låta dom läsa en sån här bok för lillebror där man kan relatera till sig själv! :)

Har länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/eira-beebook-25.htmlKram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

2010-04-26, kl 08:48:23
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Namn: Stina

Jag är med! Jag skulle vilja vinna en sådan bok till vår dotter. Vi läser redan mycket för henne och en bok med hennes namn hade hon nog uppskattat.Vi har en cd-skiva där de säger hennes namn hela tiden och hon ÄLSKAR det!Har länkat här:

http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/2-maj_2344.htmlKRAM Stina

2010-04-26, kl 17:50:35
URL: http://fladdor.blogspot.com
Namn: Linda & Majken

Vilken helt underbar tävling. Såklart vill jag vara med i din tävling. Den här boken skulle passa så perfekt till min dotter Majken i dop-present av mig & min sambo. Lite speciell present till henne ifrån hennes föräldrar. Så nu håller vi tummarna.Har länkat: http://matchukgirl.blogg.se/2010/april/perfekt-present-till-majken.htmlha en toppen kväll // Linda & Majken

2010-04-26, kl 19:19:26
URL: http://matchukgirl.blogg.se/
Namn: Linda

Vill absolut vara med och tävla om en princess bok till min lilla prinsessa. Jag hoppas att jag har turen på min sida för att min lilla kille fick en personlig bok när han fyllde år och då ville ju absolut min sessa också ha en egen. Så nu håller jag tummar och tår och hoppas på en massa turLänkar det gör jag här

http://familjengranberg.blogg.se/2010/april/vinn-en-personlig-bok.htmlKram Linda

karlssongranberg@hotmail.com2010-04-28, kl 19:50:06
URL: http://familjengranberg.blogg.se/
Namn: care69

Jag är med!

Vill gärna vinna en "Prins Hugo", för de här böckerna är perfekta till små egobarn. De flesta barn älskar att läsa och se sig själva och om man som jag är dålig på att hitta på berättelser så är denna perfekt.Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/04/2-maj-vinn-en-beebok.html

2010-04-30, kl 21:10:34
URL: http://care69.blogspot.com
Namn: Lina

Vill såklart jättegärna vara med och tävla om en prinsessbok. Har tyvärr ingen egen blogg men har mailat alla mina kompisar och hoppas att det går lika bra!

2010-04-30, kl 21:39:59
Namn: Linda

Hej då jag inte fick till någon bra dop-present så känner jag att denna skulle vara perfekt till 1-årsdagen!!länk: http://jagtavlarhos.blogg.se/2010/may/personlig-bok-2-maj.htmlkram Linda

2010-05-01, kl 09:26:32
URL: http://jagtavlarhos.blogg.se/
Namn: Hanna K

Vill jättegärna vinna en personlig bok till vår lille bokslukare Kiron! Jag har länge kikat på såna här böcker, och blir överlycklig (nästan lika glad som Kiron) för varje ny bok vi hittar att läsa! Och han gillar att relatera till personer i sin omgivning i böckerna! Perfekt!Har länkat:

http://fangoria-tavlingsblogg.blogspot.com/2010/05/personlig-bok-fran-beebook-hos-eira-min.html

2010-05-01, kl 16:15:27
URL: http://fangoria-mittdittochdatt.blogspot.com
Namn: Erica S

Vill jättegärna vara med - vet hur viktigt det är att läsa tidigt för barn både för språk och läs- och skrivutvecklingen. (är lärare i svenska i de tidigare åren) MEN vad gör man när sonen vägrar att lyssna? Det får ju inte bli ett tvång och påtvingat det blir ju knappast några positiva upplevelser av det?Men det är lite illa att man inte lever som man lär och tänker att en bok OM Prins Isak kan ju inte slå fel så därför hoppas jag på vinst!Här har jag bloggat:

http://eiraheidemo.blogg.se/2010/april/tavling-vinn-en-personlig-bok-fran-beebook.htmlHåller tummarna stenhårt!

2010-05-01, kl 21:26:36
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Namn: Sofie - Radhusmamman

Hej, jag är gärna med och tävlar.

Min son Malte 1½ år har precis nu börjat uppskatta att vi läser böcker för honom, innan dess har han helst ätit böcker. Vad vore då roligare än att få höra en prinsbok som handlar om sig själv :)Jag länkar (i högerkolumnen), och håller tummarna.

soffan.s@gmail.com

2010-05-02, kl 10:49:58
URL: http://sofst.blogspot.com/
Namn: aiso

http://aiso.blogg.se/2010/may/alla-prinsar-och-prinsessors-onskebok.html

En farmor som läst för småskolebarn i 35år vill nu läsa för sitt första barnbarn.Denna fina bok är nå´t helt nytt för mig.

Det hade varit roligt att få vinna, trots att jag är gammal och inte är så duktig på att blogga. Har nog tagit mig en timme för detta inlägg! Men det är roligt med barnböcker, och man blir aldrig för gammal för att läsa dem.

2010-05-02, kl 16:16:31

Kommentera här:

Namn:
Stammis?

E-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Min kommentar:

Trackback
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se


RSS 2.0