Recept - Mozzarellafylld Kycklingfilé
4 kycklingfileér
2 msk olivolja
1 mozzarellaost, 125 g
2 tomater
1 ask/påse babyspenat
1 tsk salt
2 krm peppar
1. Skär en ficka i varje kycklingfilé . Bryn dem på hög värme i stekpannan så de får lite färg, men de behöver inte vara genomstekta.
2. Skiva mozzarellan och tomaterna. Lägg in dem och några spenatblad i fickan. Lägg kycklingen på ett ugnsäkert fat. Salta och peppra. Ställ in i 225 grader ca 15 min i ugnen.
Ni kan servera med:
1 burk kikärter, 400 g
300 g haricots verts
Och resten av babyspenaten
Spola av kikärterna och värm dem i microvågsugnen. Koka haricots vertsen. Blanda med kikärterna och babyspenaten.
Receptet är hämtat ur Allas nr. 3 2009

2 msk olivolja
1 mozzarellaost, 125 g
2 tomater
1 ask/påse babyspenat
1 tsk salt
2 krm peppar
1. Skär en ficka i varje kycklingfilé . Bryn dem på hög värme i stekpannan så de får lite färg, men de behöver inte vara genomstekta.
2. Skiva mozzarellan och tomaterna. Lägg in dem och några spenatblad i fickan. Lägg kycklingen på ett ugnsäkert fat. Salta och peppra. Ställ in i 225 grader ca 15 min i ugnen.
Ni kan servera med:
1 burk kikärter, 400 g
300 g haricots verts
Och resten av babyspenaten
Spola av kikärterna och värm dem i microvågsugnen. Koka haricots vertsen. Blanda med kikärterna och babyspenaten.
Receptet är hämtat ur Allas nr. 3 2009
Kommentarer
Namn: Angelica
oj så gott det där såg ut
Namn: Linda
oj, det såg verkligen gott ut!!! :-) Det ska jag prova här hemma!
Namn: Agnieszka
Guud vad gott det lät.. ska helt klart prova det receptet!!!
Namn: Sussie
Har provat receptet, absolut kanon! =)
Trackback