Blingofeber!

Usch och fy vad mycket fina kläder jag har fått klämt och kännt på idag! Jag trodde jag hade sett nog på Blingos hemsida, men ack så fel jag hade! Allt var mycket finare i verkligheten!

Denna gång vart det 2 olika plagg iaf. :) Mycket kan jag matcha med sånt jag köpt från tidigare kollektioner.


Denna fina klänning, Iben, vart det till Eira :) Den är mörkare i grundfärgen, alltså det bruna, så den är miljoner gånger snyggare :)
Hade tänkt matcha med dom gröna pantalongerna, Lukas, som Eira redan har.Dessa lila pantalonger köpte jag med, Lukas.
Tänkte matcha med den ljusrosa t-shirten från vårens ena koncept som hette Cirkus.


Och så vart det såklart dessa! Helge puffbyxor. Så jäkla fina :)
Tänkte matcha som på bilden, fast Eiras tröja är kortärmad.


Tack så hemskt mycket Sofia för att du kom hem till mig och visade alla underbara kläder! :) Det var bara så tråkigt att det knappt kom någon :(

Gör något gott!

http://www.vka.ch/uploads/Image/Willvin-logotyp.jpg
http://sandraagustavsson.blogg.se/images/2008/product-417582_15455347.jpg

Nu ligger auktionen ute med skötväskan jag "blingade". Det ska bli spännande att se hur mycket den går för. Och jag hoppas det blir mycket då ALLT skänks till Barncancerfonden!

Här kan ni se "min" väska.
Och här kan ni se dom andra :)


Vilka är ni?

Även fast jag har varit frånvarandra hela sommaren och lite mer, så finns det fortfarande 38 st som följer min blogg via Bloglovin och säkert några fler som tittar in trots att ni inte följer bloggen där :)

Så, vilka är ni? :)

Blingoparty!

Ikväll ska jag ha blingoparty!

Tycker att deras höst/vinter kollektion är riktigt fin! Funderar på att köpa kläderna på bilden, iaf byxorna. Sen blir det säkert något annat också.

 

Vilken är eran favorit i Blingos nya kollektion? :)


Äta bör man..

Klicka för att stänga fönster

 

Har ni sett så snygg barnservis Barnvänligt har?
Jag är KÄR!

 


Fullt upp

Eira på Lilos kalas. Foto: Salam Al

 

Det är verkligen inte lätt att uppdatera bloggen märker jag! Jag har fullt upp hela tiden. Det känns inte som att det jag gör får något resultat. Dammsuger jag golvet så är det fullt med smulor 2 sek senare.

 

I helgen så var det inte lugnare! På lördagen så var det först klädbytardag (som var en flopp) och sen en snabbis på marknaden och stan innan vi gick vidare till Lilos kalas. :)

På söndag jobbade jag hela dagen så Eira var med sin far.

 

Idag har jag tusentals saker att göra då jag ska ha Blingoparty här imorgon. Det får ju gärna se lite ordnat ut och kartongerna får gärna vara ett minne blott då! :)

Ska försöka mig på att storhandla idag men det blir nog senare för nu regnar och åskar det. Känns inte som att jag vill promenera med Eira i vagnen och en massa kassar i handen då.


Bling bling

Jag har fått chansen att "blinga" en skötväska för Willvin som dom ska sälja på Tradera. (All vinst ska gå till välgörande ändamål.)

Såhär vart min väska :) Vad tycker ni?

Jag vart faktiskt jäkligt nöjd, den återspeglar min stil och mig rätt så bra. Även fast den är rätt simpel. :P

 


Vi lever! :)

Jag och Eira, helgen som var. Foto: Salam Al

 

Vi lever! Det var ju ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Känner varken att jag har tid eller lust alla gånger. Men jag ska kanske ta mig i kragen och bättra mig. Om det fortfarande finns dom som är intresserade? ;)

 

Eira ska iaf snart börja dagis. Den 1 september närmare bestämt. Jag tror verkligen att hon kommer trivas och att det kommer gå skitbra. Men jag har alltid haft något emot dagis, vet dock inte varför. Det hade nog känts bättre med en dagmamma eller liknande.

Men detta får duga, dagiset ligger nära och bra. T.om samma adress som vi bor på, inte samma nr dock :P

 

Och Eira får snart en liten kusin. Den 11 november är det beräknat till. En liten pojkkusin att busa med. Vi längtar jättemycket, Eira tjatar varje dag om "bääsar" :P

 

Nu ska vi kvällsfika lite innan det är dags för lite sömn, imorgon kommer ju lönen så jag måste hinna med lite shopping innan jag ska iväg och jobba kvällspasset :)
RSS 2.0