Hur det går..

Kom på att jag inte uppdaterat så mycket runt mitt rökslutande. Men det går iaf jättebra, har väl rökt någon enstaka cigg men inte känt att jag "förstört" något för det.

Och gud vad mycket bättre jag mår, snabbt! Bättre lungkapacitet, luktsinne & smaksinne! Och så luktar jag själv lite godare nu också kan jag tänka mig ;)

Är inne på slutet av vecka 6 eller 7 på tabletterna nu tror jag. Totalt ska jag äta dom i 12 veckor. Det går så jäkla fort och då kommer nästa utmaning.

Kommentarer
Namn: Ninni

Så duktig du e.. Jag har för första gången under mitt rökliv, tänkt att jag ska sluta, men jag vågar inte.. Givetvis e jag ju rädd för allt de där som kommer med rökning med men utan rökning så känns de som de inte e jag mer, rökning har blivit en stor del av ens liv, helt sjukt o säga de men tyvär e de så... Beundransvärt av alla som rökar att sluta... Superduktig

2010-10-13, kl 16:22:37
URL: http://http:/www.ninniyesthatsme.blogg.se
Namn: Evalotta

Härligt att det går bra:)

Jag slutade snusa för 8 dagar sen,riiiktigt jobbigt eftersom jag förbrukat 1 dosa om dagen. Men har banne mig inte råd med snus nu när jag är sjukskriven!

Dessutom började tandköttet krypa lite för långt upp...Men du använde läkemedel va? Läste lite om att man kunde använda det för att sluta snusa också,men jag bara...slutade tvärt. Humöret var inte på topp första dagarna men nu känns det bättre:)

2010-10-20, kl 13:53:53
URL: http://janeva.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Stammis?

E-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Min kommentar:

Trackback
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se


RSS 2.0