Godmorgon tisdag!

Godmorgon!

Vi har haft en bra natt trots feber. Eira sov brevid mig i sängen utan täcke och snuttade i princip hela natten. Vid 2 fick hon en till alvedon då febern hade stigit igen till 39,8.. Idag vaknade hon med ett leende på läpparna men hon ser riktigt hängig ut. Ögonen är alldeles tårfyllda och hon "skummar" med salivet, förmodar att hon inte har fått i sig tillräckligt med vätska. Jag försöker få henne att dricka men hon vägrar..

Fick tips om att jag ska köpa vätskeersättning och det ska jag göra idag. Hade det hemma förut men jag har helt tappat bort förpackningen..
Jag är iaf glad att hon inte har feber nu, tempen låg på 37,8..

Vi ska nog ta en promenad idag och inhandla lite "bra att ha" saker och så fick jag en avi igår som jag måste se vad det är :) Egentligen skulle vi på Öppna Förskolan men det blir det inget av, vill ju inte smitta dom andra små!

Vad ska ni hitta på idag?

Kommentarer
Namn: A

Hoppas den lilla stackaren kryar på sig! ♥

2009-04-21, kl 09:53:03
URL: http://lyckligfruochmamma.blogspot.com
Namn: Sabina

man behöver inte köpa vätskeersättning, utan gör själv! mycket billigare :) Googla på receptet, och jag tror att det finns på apotekets hemsida också, jag gjorde det när Felicia hade magsjukan och det är inte alls svårt!

2009-04-21, kl 11:10:25
URL: http://sabiinajohansson.blogg.se/
Namn: SoffiZ- Oliwers mamma

Vätskeersättning är kanon! Oliwer var sjuk, så han fick dricka det, det är ju lite salt, så det är väl "godare" än vanligt vatten, sen finns det ju små juice att köpa till barnen. Vätskeersättning kostar typ 30 kr, så det är lätt värt att köpa o ha hemma. Vi ska till Öppna förskolan en sväng och träffa lite barn:D Hoppas hon kryar på sig! Kramar

2009-04-21, kl 11:28:32
URL: http://soffiz.blogg.se/
Namn: Ung pappa till Inez

Håller med att det går lika bra själv att göra vätskeersättning + då kan man he in en droppe saft för att få lite bättre smak på vätskeerästtningen ;)

2009-04-21, kl 14:11:05
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com
Namn: Ung pappa till Inez

Alvedon supp är så mycket lättare att ge till små barn än vad flyttande är. Hoppas att hon krya på sig ;)

2009-04-21, kl 22:53:38
URL: http://ungaforaldrar.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Stammis?

E-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Min kommentar:

Trackback
Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se


RSS 2.0